Az OM-TIRI® létrejötte egy többéves folyamat eredménye. A munkám során először felnőttekkel dolgoztam és nem gondoltam a terápia kiterjesztését a gyermekekre. Azonban a felnőttekkel történő munka során mindig előtérbe került a család, a családdal kapcsolatos problémakör. Természetesen megérkeztek a Gyermekek is  és most már az övék a főszerep.

A nagy szerelem, a pszichológia tudománya, ennek összekapcsolása a színekkel és később - a Montessori módszer megismerése után - a pedagógiával, nagyon izgalmas munka. Látni ennek a hatékonyságát a mindennapi gyakorlatban, pedig felemelő érzés.

A Montessori módszer elsajátítása után még inkább egyértelművé vált az elhivatottságom egy újszerű módszer kidolgozására. Ez ébresztett rá, hogy a hangsúlyt a felnőtt Lét világa helyett a gyermeki Lélekre szükséges helyezni, a munkát itt kell elkezdeni, hogy egészséges felnőttekké váljanak.

A Gyermekek megnyugszanak a színek és energiák világában. A Gyermekek között lenni maga a gyógyítás és a gyógyulás.

Jelenleg a gyógypedagógiával kapcsolatos tanulmányaimat folytatom, tovább mélyítve az SNI gyermekek világának megismerését, és ezen tapasztalatok módszerbe való beépítését.

A meseterápia színes világába való elmélyülés, a saját, Levendula mesék írása is segít felfedezni a gyermekek titkos belső „szelencéit”. Az Aura-Soma rendszerével 16 éve dolgozom, számmisztikát 5 évig tanultam, az Enneagram különböző irányzatait pedig -  amit szintén világszerte tanítanak - 8 évig tanulmányoztam.De említhetném itt a festéssel, kreatív technikákkal kapcsolatos tanulmányaimat, vagy a különböző energetizálással foglalkozó ezoterikus vonalak megtapasztalását is.

Elsősorban az indigó-, kristály-, szivárványgyermekeknek a társadalomba, a szociális és családi környezetbe való beilleszkedésének elősegítése érdekében indult el ez a munka, de jelenleg a gyermeki lét minden szegmensét  érinti.

Bízom benne, hogy ennek a módszernek a segítségével újra egyensúlyba lehet hozni a családokat, melyek jól fejlődő rendszerként támogatják mind az egyéni, mind a kollektív harmóniát és egységet.

Darnala

Go to top