A sálak különböző színben készülnek. Csuklón karkötőként, nyakban, de akár bokán is hordhatóak, vagy a testünk problémás, egyensúlyvesztett területére helyezhetjük őket.
 
A gyermekek is szívesen hordják ! Jó hatással van rájuk a saját színkódjuk, megynyugtatja őket. Általában mindenhová viszik magukkal, de előfordul, hogy a párna alá helyezve nyújt biztonságot a zaklatottabb éjszakákon... 
 
 Egy kis ízelítő !!!!!!!!!
 
Rózsakvarc ékszerek viselését ajánlom az elkövetkezendő időszakra, vagy hordj magadnál, egy kis szütyőben, vagy tartóban, hogy a mobilok energiája ne zavarja meg gyógyító hatását.
 
Hatása: szeretet, szerelem, elűzi a haragot, jó álmatlanság ellen felnőttnek, gyermeknek, szépség, segít a negatív érzések és energiák ellen stb.
 

Eredeti állapot

om-tiri fashion

Az OM-TIRI® divatban a hagyományos megközelítés helyett a Játékosság, a Gyermekek Belső Világa és a családi háttér lehetőségei adják az alapot!
Ehhez jön egy adag kreativitás, Fentről jövő inspiráció és máris új érzésvilággal és ruhatárral büszkélkedhet a korábban bánatos, kihívással küzdő gyermekünk!
Szépség és Harmónia az OM-TIRI®-vel a gyermekek minden napja!

 

 

 


 

 

omtiri-collage-variations

Go to top