Nagyon boldog és büszke vagyok. Ausztriában a bécsi AMAPED táborvezetője voltam, az ORF készített egy interjút, írt egy cikket a művészetterápiás tábor sikeréről, a munkámról. Nagyon hálás vagyok az AMAPED-nek, gyerekeknek, szülőknek, és a Támogatóknak,a riporternek akiknél nélkül ez nem jöhetett volna létre! VÁROK MINDENKIT A TÁBOROKBAN, FOGLALKOZÁSOKON!

A cikket itt találod!

ORF művészetterápiás tábor

                                         Meghívó

 

Az OM-TIRI® szeretettel meghívja Önt, legyen akár gyermekekkel foglalkozó szakember, szülő, vagy színeket kedvelő érdeklődő a játékos fejlesztő eszközeinek a bemutatására és egy finom teára.
Betekintünk egy új minőségű fejlesztő eszközcsoport használatába, melyek a színeken és azok üzenetein alapulnak, melyek segítséget adhatnak a gyermekek „újratérképezéséhez”, felméréséhez.

Helyszín: Bóbita Egészségcentrum 1047 Budapest Attila u. 156 - 158.
Időpont: 2017.február 21. kedd 17.00h (1,5 óra )

Részvétel ingyenes!

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet!   

Újabb cikksorozatom indul az egészséges és színes táplálkozás témakörében a Lurkóvilág magazinban!

omtiri_sendvich

A kristálygyermekek és a szivárványgyermekek köztudottan otthonosan mozognak a konyhában, szeretnek sütni-főzni, a saját kreativitásukat itt is megjeleníteni, és részesei lenni az ételkészítésnek.
Vajon miért teszik ezt? Mire tanítanak meg újra minket, felnőtteket?  Itt olvashatsz róla:  Energiával teli ételek
A színes ételek, mind megannyi kompozíció, serkentik a nyál és emésztőrendszerek kiválasztását, ezzel zavartalanul megkezdődhet az emésztési folyamat. Az emésztőnedvek kiválasztását fokozzák a színes asztali dekorációk, asztalterítők, szalvéták, virágcsokrok....
Itt olvashatsz róla: Színes ételek
A zöld színű zöldségek minden fotont elnyelnek, csak a zöldeket nem, s ezek visszatükröződése adja meg a növény színét. A sárgarépában található karotin festékanyaga elnyeli a rövid hullámhosszú kék, indigókék és lila fotonokat, és visszatükrözi a pirosat, narancssárgát, sárgát és zöldet, így hozva létre a répa jól ismert narancssárga színét.
Itt olvashatsz róla:
Zöldségek színesben- színtáblázat alapján főzünk!:)

Május 09-e óta elindult a heti színelőrelzés, melyet a következő oldalon találsz!

https://www.facebook.com/christalchild?ref=hl

Miért is e kezdeményezés (? ), mert tudjuk, hogy a színek sok mindent meghatároznak, körbevesznek és hatnak ránk és bizony-bizony előre jelezhetnek bizonyos folyamatokat!
Ehhez támogatást jelenthetnek az OM-TIRI® eszközök, hiszen segítségükkel "pótolhatjuk" a kívánt színenergiát!
http://www.omtirishop.hu/

május 09.  vörös szenvedély
május 18.  narancs öröme, bölcsessége
május 26.  türkiz és a víz ereje
június 02. arany-magenta
június 15. zöld megszabadulás, tér
június 23. fehér megtisztulás
június 30. több szín, sárga- lila, nyugalom,
július 06. arany
július 13. beige homokvihar, káosz

Kellemes olvasást!

OM-TIRI®

Go to top