gyasz_cikk

Napjaink nagy kérdése és kihívása az elengedés, vagy a gyász elfogadó folyamata.
Ez sokszor a felnőtt világnak sem egyszerű, ragaszkodunk mindenhez, pénzhez, anyagi javakhoz, fájdalomhoz, emberekhez, gondolatokhoz.
Nem tanultuk meg, nem vagyunk kondicionálva már az élet ciklikusságához, az élet és halál természetes folyamatához, mely az életünk első pillanatában már ugyanúgy életünk része, mint az első lélegzetvétel.
 

Hogyan adhatnák így át bármit is gyermekeinknek annak minőségéről, esszenciájáról!

Párkapcsolat, emberi kapcsolat, Te csodás ??????!!!!! ... azaz Párkapcsolati Phőnix!

Sokan jelzik vissza a pár- és emberi kapcsolati problémákat…
A káosz időszakát éljük, sok minden változóban, átalakulóban és letisztulóban van.
Megváltozhatnak a családon belüli szereposztások is, változhatnak gyermekeinkhez való viszonyunk, és az ő viszonyuk is hozzánk ebben az időszakban.
Ha párkapcsolati kihívásokkal küzdesz, akkor egy dolgot tarts szem előtt: a Tudatosságot és a Józanságot… Itt a kontroll és az érzelmek nem segítik a folyamatot. Az vihet el a megoldás irányába, ha megpróbálod külső szemlélőként megvizsgálni helyzetedet. Ha nem megy egyedül, kérj segítséget! Ez nem azt jelenti, hogy az ő tanácsaikat kövesd, és ne Te hozd meg döntéseidet, csupán meghallgatod, hogy kívülről mit lát egy olyan valaki, akinek útmutatásában megbízol.

türkizA manapság legtöbbször előforduló színhez kötődő problémáról szeretnék itt megtapasztalásokat átadni.

Ez a türkiz világa.
Ez a szín felelős a szívből jövő kommunikációért. Azt halljuk, hogy a gyermek egy őszinte lény, azt gondolom, ez igaz is, azonban számos olyan problémával találkozom, ahol a türkiz terület sérült.
Mit is jelent ez azonban gyermekünk esetében?

Jelentheti azt, hogy nincs tisztában a saját érzelmi szükségleteivel, sérülten fejezi ki, vagy egyáltalán nem tudja kifejezni azt. Ha nagyon erős a szülői befolyás, domináns az egyik vagy másik szülő, vagy akár a pedagógus, az elnyomott személyiség torzult formában fejezi ki az érzéseit, vagy nem a saját érzéseit fejezi ki.

belső autizmus

Nagyon nehéz dolog ez a belső frusztráció a ránk nehezedő energiák miatt, mintha fojtogatna valami, viszket a tested, a fejbőröd és legszívesebben szétkaparnád az egész tested.

Nem tudsz ellene védekezni. A tehetetlenség érzése miatt még jobban feszít. Néha ordítanál, hogy hagyjanak békén! Nem kapsz levegőt, tele a tér, a szoba. Velük…

Nem érted, hogyan tehetik ezt Veled, hogy észre sem veszik, mi zajlik Benned. Axel Braunsnak igaza van, Denevérek, de ha Cifrák, akkor is árnyak…

Néha dörömbölnél, hogy hangosabb legyél, mint a külső zajok…

Go to top